skip to Main Content
info@haarlemamsterdam.nl 020 - 2146464

Create a playful and interactive route

Wandel de wereld van interactieve film in. Waarin u zelf keuzes maakt en de route kiest. Een verassend pad vol prikkelende opties. Waar achter elke bocht iets tevoorschijn komt waar u zich over kan verbazen. Of waar u, zonder badpak aan, zo in kan duiken.

Onze getalenteerde HTML professionals, Flash specialisten, virtual reality experts en storytellers hebben veel ervaring met het maken van professionele interactieve content. Graag gaan ze met u de uitdaging aan om een route te creëren waar iedereen in wil grasduinen.

Uw eigen Interactieve Video

Een interactief filmpje is erg geschikt om zaken uit te leggen en om mensen te activeren. Door de extra dimensie worden interactieve video’s vaak beter onthouden en ook vaker gedeeld. Wij adviseren u graag over welke interactieve en innovatieve technieken het beste passen bij uw wensen en doelen.

Wij zoeken naar wat uniek is

Wij geloven in getalenteerde mensen die simpelweg doen waar ze gelukkig van worden. Mensen die eer behalen aan de extra ‘mile’ lopen. Wij geloven in dromen. Wij geloven in dromen verwezenlijken. Wij geloven in de unieke waarden van onze klanten, merken en natuurlijk ons eigen team. Die unieke waarden nog groter maken en vleugels geven, dat is wat videobureau Haarlemamsterdam drijft, elke dag weer!

Waar bent u naar op zoek?

Een van de dingen die Haarlemamsterdam drijft is ‘producing great ideas’. Daarnaast zijn we nieuwsgierig naar de wereld om ons heen en ideeën van anderen. Wij nodigen u daarom graag uit om ideeën met ons te delen.

Direct Contact
haarlemamsterdam-huizen

Trots op onze klanten

Back To Top