skip to Main Content
info@haarlemamsterdam.nl 020 - 2146464

Film maken als ambacht

Een film als vorm van kunst. Waar passie, gevoel voor de organisatie en aandacht voor het merk in zit. Die de juiste snaar raakt, emotie opwekt en beweging creëert. Wilt u graag een film of video die door en voor de camera gemaakt is, cinema style? Een video die in 60 seconden uitleg geeft over uw product of dienst? Of een tv-commercial die de aandacht van de kijker vasthoudt?
Wij gaan graag met u op zoek naar de ziel van uw bedrijf, de kracht van de mensen, de geur van het product en de ervaringen met het merk. Om vervolgens de boodschap in beeld, ‘echt’ beeld, te brengen.

Onze professionals gaan met u de uitdaging aan om uw wensen om te zetten in bewegende beelden. Wij verzorgen het gehele traject. Van conceptontwikkeling, script- en scenario schrijven, pre-productie, opnames en de uiteindelijke post-productie. Haarlemamsterdam film making… ”ONE, TWO, THREE: ACTION!”

Direct Contact

Film & Video mogelijkheden

Film- en videocontent, voor online gebruik, voor op televisie of om te tonen tijdens een evenement. Videobureau Haarlemamsterdam adviseert u graag over de vele mogelijkheden.

Bedrijfsfilm
Meer info
TV-Commercial
Meer info
Interne Communicatie Video
Meer info
Product Video
Meer info

Wij zoeken naar wat uniek is

Wij geloven in getalenteerde mensen die simpelweg doen waar ze gelukkig van worden. Mensen die eer behalen aan de extra ‘mile’ lopen. Wij geloven in dromen. Wij geloven in dromen verwezenlijken. Wij geloven in de unieke waarden van onze klanten, merken en natuurlijk ons eigen team. Die unieke waarden nog groter maken en vleugels geven, dat is wat videobureau Haarlemamsterdam drijft, elke dag weer!

Waar bent u naar op zoek?

Een van de dingen die Haarlemamsterdam drijft is ‘producing great ideas’. Daarnaast zijn we nieuwsgierig naar de wereld om ons heen en ideeën van anderen. Wij nodigen u daarom graag uit om ideeën met ons te delen.

Direct Contact
haarlemamsterdam-huizen

Trots op onze klanten

Back To Top