skip to Main Content
info@haarlemamsterdam.nl 020 - 2146464

Raak de kijker met een boodschap op maat

Stelt u zich eens voor, een video waarmee u persoonlijk met klanten, prospects of leveranciers communiceert. Professionele visuele content die de kijker raakt. Waardoor hij of zij zich speciaal voelt. Een boodschap gecombineerd met persoonsgebonden informatie. Nog meer engagement door de customer journey.

Onze storytellers en video professionals hebben veel ervaring met het maken van gepersonaliseerde video’s. Onze tool biedt een uitgekiend video platform waarbij data integratie en zelfs interactiviteit mogelijk zijn. Een pre-set campagne of zelfs real time communiceren. Alles is mogelijk. Uiteraard voldoet onze tool aan de hoogste veiligheid standaarden voor wat betreft data security. Niet geheel onbelangrijk. Persoonlijke video converteert, is engaging en zorgt voor lagere retentie.

Uw eigen Personal Video

Een persoonlijke video helpt u bij het genereren van meer conversie, loyalere klanten, een hogere klanttevredenheid en een sterkere band met uw stakeholders. Deze doelen zijn zonder veel moeite te bereiken. Laat dit medium voor u werken. Wij adviseren u graag over de kansen en mogelijkheden van gepersonaliseerde video content.

Visie Haarlemamsterdam   |    Vergroot wat uniek is

Wij geloven in getalenteerde mensen die simpelweg doen waar ze gelukkig van worden. Mensen die eer behalen aan de extra ‘mile’ lopen. Wij geloven in dromen. Wij geloven in dromen verwezenlijken. Wij geloven in de unieke waarden van onze klanten, van hun merk en van de mens achter de organisatie. Die unieke waarden inzetten, vergroten en vleugels geven door onze producties, dat is wat Haarlemamsterdam als creatief bureau drijft, elke dag weer!

U wilt persoonlijk communiceren? U wilt een great idea?

Dé slogan die ons drijft : ‘producing great ideas’. Dat doen wij graag voor u. Allereerst zijn wij nieuwsgierig naar uw ideeën en drijfveren. Naar uw merk. Naar uw organisatie en visie. Daar begint het mee…

Direct Contact
haarlemamsterdam-huizen

Trots op onze klanten

Back To Top