skip to Main Content
info@haarlemamsterdam.nl 020 - 2146464

Dazzled by keynotes filled with cool graphics

Het bedenken van video- en content strategieën voor merken, bedrijven en startups die weten wat ze willen bereiken en die uitwerken in bewegend beeld, dat is onze passie!

Event Graphics & Presentaties by HaarlemAmsterdam

TedX Haarlem

CLC Kids

BNP Paribas

Uw eigen audiovisuele presentatie

Laat uw keynote eruit springen door gebruik te maken van de nieuwste technieken en event graphics die het verhaal extra impact geven. Een professionele audiovisuele presentatie die uw verhaal ondersteunt, op een creatieve manier informatie overbrengt en de aandacht vasthoudt. Contentbureau Haarlemamsterdam inspireert en adviseert u graag over de vele mogelijkheden.

Wij zoeken naar wat uniek is

Wij geloven in getalenteerde mensen die simpelweg doen waar ze gelukkig van worden. Mensen die eer behalen aan de extra ‘mile’ lopen. Wij geloven in dromen. Wij geloven in dromen verwezenlijken. Wij geloven in de unieke waarden van onze klanten, merken en natuurlijk ons eigen team. Die unieke waarden nog groter maken en vleugels geven, dat is wat videobureau Haarlemamsterdam drijft, elke dag weer!

Waar bent u naar op zoek?

Een van de dingen die Haarlemamsterdam drijft is ‘producing great ideas’. Daarnaast zijn we nieuwsgierig naar de wereld om ons heen en ideeën van anderen. Wij nodigen u daarom graag uit om ideeën met ons te delen.

Direct Contact
haarlemamsterdam-huizen

Trots op onze klanten

Back To Top