skip to Main Content
info@haarlemamsterdam.nl 020 - 2146464

Characters with an attitude

Breng uw verhaal op een speelse manier tot leven met uniek geanimeerde karakters. Ludieke poppetjes en bovennatuurlijke avatars. Of wezens die ieders hart veroveren en die je het liefste in een doosje wilt doen. Onze veelgeprezen animatoren doen niets liever dan karakters op de wereld zetten.

Ze staan er om bekend dat ze leven en persoonlijkheid in hun figuurtjes ademen en dat deze zo van het scherm af kunnen springen. Laat u betoveren en verassen, de glimlach op uw gezicht volgt vanzelf!

Character Animations by HaarlemAmsterdam

Centraal Beheer Achmea Welkomstvideo

Hete peper

Slingeding promo

Uw eigen Digitale Karakter

Wie wil er nu niet zijn of haar eigen geanimeerde karakter? Of zelfs een hele familie? Deze animatietechniek is bij uitstek geschikt om de aandacht van kinderen, maar ook van volwassenen, te trekken en vast te houden. Laat deze digitale wezens een boodschap overbrengen of geef ze de hoofdrol in een uitlegfilmpje. Wij inspireren en adviseren u graag over de vele mogelijkheden.

Wij zoeken naar wat uniek is

Wij geloven in getalenteerde mensen die simpelweg doen waar ze gelukkig van worden. Mensen die eer behalen aan de extra ‘mile’ lopen. Wij geloven in dromen. Wij geloven in dromen verwezenlijken. Wij geloven in de unieke waarden van onze klanten, merken en natuurlijk ons eigen team. Die unieke waarden nog groter maken en vleugels geven, dat is wat videobureau Haarlemamsterdam drijft, elke dag weer!

Waar bent u naar op zoek?

Een van de dingen die Haarlemamsterdam drijft is ‘producing great ideas’. Daarnaast zijn we nieuwsgierig naar de wereld om ons heen en ideeën van anderen. Wij nodigen u daarom graag uit om ideeën met ons te delen.

Direct Contact
haarlemamsterdam-huizen

Trots op onze klanten

Back To Top