skip to Main Content
info@haarlemamsterdam.nl 020 - 2146464

Creëert een ideale setting

Een video die zich afspeelt in de derde dimensie. Waarbij het onmogelijke mogelijk wordt. Die de toeschouwer informeert, verwondert en ook entertaint. Zoekt u naar een originele en goede manier om een (ingewikkelde) boodschap over te brengen of zijn de mogelijkheden om ‘echt beeld’ te gebruiken beperkt? Dan zijn een goede animatie video en inzet van motion graphics een goede optie. 

Video animatie maakt het mogelijk om veel informatie in korte tijd met impact te communiceren. Of het nu gaat om een instructiefilm of een video die het jaarverslag toelicht. Deze techniek maakt het mogelijk om scherpe inhoud te combineren met een originele en pakkende vormgeving. Onze getalenteerde motion graphic artiesten, 2D-ers, 3D-ers en storytellers gaan graag met u de uitdaging aan om uw boodschap om te zetten in een aantrekkelijke grafische video. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van animatie filmpjes en motion graphic video’s.

Bekijk de korte animatie en motion graphics showreel

Animatie & Motion Graphic technieken

U heeft een boodschap en wilt deze helder en liefst zo eenvoudig mogelijk overbrengen. Dan is een goede animatie video de juiste keuze! Er is veel mogelijk op het gebied van videoanimatie en motion graphics. Volstaat een 2D video of wilt u juist uw filmpje net dat beetje extra geven met behulp van 3D technieken waarbij u de kijker meeneemt in een wereld die net echt is? Stijl, teken detailniveau, muziek, geluidseffecten en een voice-over… wij adviseren u graag over welke techniek het beste past bij uw wensen en doelen en werken altijd volgens een vast patroon: briefing  >  idee/concept >  storyboard > uitgewerkte animatie.

Event Graphics & Presentaties
Meer info
3D Animatie
Meer info
Character Animation
Meer info
Motion Graphics
Meer info

Visie Haarlemamsterdam  |  Vergroot wat uniek is

Wij geloven in getalenteerde mensen die simpelweg doen waar ze gelukkig van worden. Mensen die eer behalen aan de extra ‘mile’ lopen. Wij geloven in dromen. Wij geloven in dromen verwezenlijken. Wij geloven in de unieke waarden van onze klanten, van hun merk en van de mens achter de organisatie. Die unieke waarden inzetten, vergroten en vleugels geven door onze producties, dat is wat Haarlemamsterdam als creatief bureau drijft, elke dag weer!

Uw eigen animatie video?

U heeft de stap gezet; u wilt uw eigen animatie video. Voor die ene campagne of misschien wel als structurele inzet van uw interne of externe communicatie.. wij worden graag deelgenoot van uw ideeën en adviseren en inspireren u graag!

Ja! Ik wordt graag geholpen
haarlemamsterdam-huizen

Merken voor wie wij werken

Back To Top